Artistieke ruimte

atelier 20+03 Artistieke ruimte 1

Creatieve cross-over.

Vertel ons je verhaal

Samen met kunstenaars werkt 20+03 aan projecten. Daarbij maken we ons enerzijds dienstbaar aan het concept van de kunstenaar, denken we mee over ruimtelijke oplossingen voor een expositie of beeld in de openbare ruimte.

Anderzijds komen we samen met de kunstenaar – als gelijkwaardige partners – ook tot nieuw werk, waarbij de grenzen tussen beeldende kunst en vormgeving zijn opgelost.

(foto links : Marie Snauwaert)

 

In beeld

Dubbeltentoonstelling Iswanto Hartono en 94 Romboïdes

Naast de expo van Iswanto Hartono in HvC plaatsten we buiten de 94 Romboïdes. ism Bob Roes

Artistieke ruimte Ga naar project

Merci Marcel

expositie over de 94 Romboïdes begijnhof (Turnhout cultuurstad 2012) ism Bob Roes en Ursula de Graef

Artistieke ruimte Ga naar project

94 Romboïdes

Kunstenaar Bob Roes en Ontwerper Kris de Hoon (atelier 20+03) plaatsen 94 romboïdes (grote piramideachtige figuren) op het begijnhof als een eerbetoon aan de vooruitstrevende Franse kunstenaar Marcel Duchamp (1887-1968), die 94 jaar geleden romboïdes tekende op fotootjes van een zeelandschap. Duchamp voerde de romboïdes nooit uit in tastbaar materiaal.

Artistieke ruimte Ga naar project

productie expo's van kunstenaars 2006-2013

Ons bureau/exporuimte was voorheen (2004-2013) gevestigd in een oud fabriekspand (textielbedrijf). In opdracht van vzw de tweede helft hebben we daar verscheidene expo's uitgewerkt in samenspraak met kunstenaars zoals o.a. Bob Roes, Marie Snauwaert, Tom woestenborghs, Kristof Van Heeschvelde, Hou Chien Cheng, Sim Cha Chi, Raymond Minnen, Mathieu Haldermans, Frederik Beyens, Paul snoeckx, Marieke Van Wuytswinkel en Jill Vandorpe. Dit oa in samenwerking met Ruimte Morguen (Antwerpen), Verbeke Foundation (Kemzeke) en de Warande (Turnhout)

Artistieke ruimte Ga naar project
Samen van gedachten wisselen?