Besloten ruimte

atelier 20+03 Besloten ruimte 1

Interieurarchitectuur

Heb je een bijzonder ruimtelijk vraagstuk? Wil je een andere kijk op je privéruimte, jouw kantoor, jullie atelier of winkel? En schuw je een uitdagende oplossing daarbij niet?

20+03 werkt graag samen met jou aan een persoonlijke invulling van die ruimte, ongeacht of het om een werkplek gaat, een inkomhal of jullie leef-keuken. 20+03 zoekt naar jouw verhaal en zet die om in ruimtelijke en warmhartige poëzie. 

Vertel ons je verhaal

In beeld

schoenwinkel

Volledige herinrichting van een schoenwinkel vanaf de ruwbouw. Aangename zitplekken voor de klanten, flexibele vitrine en een 'put' voor orthopedische werkzaamheden. Het privégedeelte (keuken en zitruimte) werd eveneens aangepakt.

Besloten ruimte Ga naar project

woning G

Volledige herinrichting van de benedenverdieping van een woning. Dwz nieuwe keuken , woonkamer , inkom , vestiaire en bureau. Alles mooi weggewerkt zodat men tot rust komt na een drukke werkdag.

Besloten ruimte Ga naar project

bezoekerscentrum Natuurpunt

Volledige verbouwing en interieur van het bezoekerscentrum 'de klapekster' te Wortel. Het gebouw (erfgoed) werd binnenin volledig gestript en tussenmuren weggebroken. De ruimtelijkheid die hierdoor ontstaat en herorganisatie van de secundaire ruimtes (wc,opslag,keuken,bureau) maken van dit bezoekerscentrum een aangename, sfeervolle en lichte plaats om te vertoeven. ism Peter Vanhove

Besloten ruimte Ga naar project

woning C

Verbouwen van een rijwoning in het centrum van de stad. Klassieke Vlaamse koterijen achteraan werden weggebroken. Er werd een extra volume aangebracht tussen de bestaande en de scheidingsmuur dat een nieuw hedendaags geheel vormt met respect voor het bestaande. De rest van de woning werd opnieuw ingericht.

Besloten ruimte Ga naar project

refter bedrijf

verbouwing van een refter voor het personeel van een snoepfabriek Astra Sweets. Om een aangename beleving van de ruimte te creëren, plaatsten we drie blokvormige volumes voor de eet-en frisdrankautomaten. Deze volumes verbeterde bovendien de circulatie 'eten halen, bereiden en afval wegbrengen'. Naast opslagplaats en een ruimte voor ovens bieden de volumes ook een verdoken plaats voor vuilcontainers. Het onderhoudspersoneel kan de containers gewoon uit de kast rijden. (ism Rik Struyf)

Besloten ruimte Ga naar project

ontspanningszaal internen

Inrichting ontspanningszaal internen zaal R in het Klein-Seminarie te Hoogstraten. Volledig ingericht volgens de principes van 'home at school' rekening houdend met de wensen van de internen alsook de opvoeders (via een enquête). De jongeren kunnen een gedeelte van de sfeervolle ruimte 'eigen' maken dmv gordijnen. Dit biedt ook mogelijkheden naar andere activiteiten. Huiselijk maar toch dynamisch. ism Peter Vanhove

Besloten ruimte Ga naar project

woning S

verbouwing van een inkomhal/gang. De bestaande hal werd opengewerkt tot een overzichtelijke ruimte. De secundaire functies zoals berging, vestiaire,wc en doorgang naar de garage werden achter één lange homogene wand geplaatst. Zelfs een achterliggend bestaand raam werd behouden. De wand werd opgebouwd uit eiken balkjes van vloer tot plafond.

Besloten ruimte Ga naar project

woning W

Herinrichten van een kunstenaarsatelier tot bureau waarvan de bovenruimte bereikbaar moest blijven. De trap naar bovenliggend bureau wordt ornament en verlichting. In de woonkamer werd een balkvormige kast geplaatst (inclusief open haard!) die lijkt te zweven boven de grond. De speelkamer werd een plaats om met vrienden samen te zitten , tv (gamen) te kijken en te relaxen.

Besloten ruimte Ga naar project

kledingwinkel

voorontwerp inrichting kledingwinkel in een nieuw pand dat casco werd opgeleverd.

Besloten ruimte Ga naar project
Samen van gedachten wisselen?